Frequently asked questions

JOUW IMPACT

Wil jij een mooie trophy binnenhalen?

Dat kan. Ga voor de hoogste score op de Karma-meter. Voorafgaand en tijdens de Amsterdam Dakar Challenge kun je jouw charme en overtuigingskracht inzetten om geld op te halen voor het goede doel. Die donaties dragen direct bij aan jouw Karma-meter. Ruim voor vertrek heeft jouw team een eigen teampagina, inclusief teller voor het goede doel. Go go go!

De wereld een beetje mooier maken

Het is een mooie traditie dat de bolides van de Amsterdam Dakar Challenge worden geveild voor het goede doel. Daarnaast kun je voorafgaand aan en tijdens de challenge je creativiteit inzetten om donateurs aan je te binden. Een selfie samen met een kameel maken? Dat kan. Een wedstrijdje zandduinsurfen organiseren? No problem. Of zit jij goed goed met jouw netwerk of werk je bij een bedrijf dat graag doneert aan het goede doel, ga los. Laat je per kilometer sponsoren of organiseer je eigen veiling/feestje/BBQ. Vraag vooraf aan jouw achterban of ze opdrachten geven tijdens jouw trip die geld opleveren voor het project waar jij voor gaat rijden.

Welk goede doel?

Dit jaar staan er op onze projectlijst 2 goede doelen, elk team kiest welk project op hun steun kan rekenen:

1) Solar kits voor gezinnen die off the grid wonen en op deze manier niet meer afhankelijk zijn van kaarslicht als de zon onder gaat.
2) Scholing voor kwetsbare meisjes in Gambia 

Alle online donaties op jouw teampagina worden opgeteld bij het project van jouw keuze.