Inschrijven

Spendeer jij ook te veel tijd met staren naar het beeldscherm van je smartphone en ben je toe aan een trip in de real world? Kijk dan eens naar de klassieker onder de roadtrips, de Amsterdam Dakar Challenge. Die 7.000 km kunnen van jou zijn. Weet jij al wie je meeneemt, trek dan nu een sprintje naar je stamkroeg, je beste vriend(in) of tofste collega en schrijf je in. 

De inschrijfprocedure is vanwege het corona virus gewijzigd en werkt nu als volgt: je meld je aan als team en ontvangt een factuur voor de eerste termijn (aanbetaling) en verdere toelichting op de inschrijfprocedure. Na ontvangst van de aanbetaling voor jouw team wordt een startnummer toegekend (first come, first serve!). De tweede termijn volgt kort daarna.

Wij zijn geen reisbureau, het inschrijfgeld is exclusief overnachtingen en reis/ en verblijfkosten. Wil je graag meer info en een overzicht van alle kosten in je mailbox krijgen, stuur dan een berichtje naar info@amsterdamdakar.com.

Wil je er eerst nog verder induiken of barst je van de vragen? Stuur een mail naar info@amsterdamdakar.com of neem contact op via 06-83346757. We zijn op vrijdag overdag telefonisch bereikbaar.  

Ik wil me inschrijven voor DE CHALLENGE

Persoonlijke info

  

Teamgenoten

Teamgenoot 1  

Teamgenoot 2  

Teamgenoot 3  

LEAVE A NOTE

Betaalwijze

Als alle aangemelde teamleden hebben betaald wordt deelname bevestigd.
Mocht het aantal te vergeven startnummers op zijn, dan wordt uiteraard het volledige bedrag teruggestort.