Los Tres Amigos

TEAM 1110

Team members

1. Martin de Vries 2. Jan van de Marel 3. René Floore

Riding a Landrover Discovery 2

Martin de Vries, Jan van der Marel & René Floore zijn drie vrienden die elkaar al enige jaren kennen sinds ze in Spanje wonen. Martin woont permanent in Spanje, Jan en René komen er zeer regelmatig. Martin is eigenaar van een vakantiebungalowpark, Jan is adviseur en René is onze regelaar.

Onze gezamenlijke passie is avontuur, dingen ontdekken en 4x4 rijden. Martin heeft in februari 2014 de challenge al eens gereden met het team Don't Hurry, Be Wappy. Voor Jan en René is dit een nieuw avontuur. Wij zullen niet in Amsterdam starten, maar aansluiten in Sotogrande (laatste overnachting in Europa).

Team Los Tres Amigos gaat het avontuur aan met een Landrover Discovery. De Disco heeft al een klein beetje ervaring van 320.000 km, maar het dieseltje moet dit wel wel kunnen, hopen wij ;)

Malle Pietje (René) heeft al het een ander bij elkaar gesprokkeld om de reis te kunnen maken. Na de Barreldag nemen Jan (Juan) en Martin (Martín) de Disco mee naar Spanje en maken hem daar verder af te maken voor de trip.
We hebben een dikke sleepkabel bij ons voor het wat betere sleep en trekwerk. Een kist met gereedschap zal ook niet ontbreken.