Africa by Wheels

TEAM 1107

Team members

1. Max van Pinxten 2. Charlotte van der Gaag

Riding a Toyota Landcruiser

Hoi allemaal! Wij zijn Max en Charlotte. Max is 25 en komt uit Brabant, en werkzaam als ZZP'er en werkt nu bij Valk Welving waar hij lasrobots bouwt. Charlotte is 24, komt uit Den Haag en is werkzaam bij Unicef.

Wij hebben geen barrel van onder de 500 euro, dus wij 'doen' niet mee met de wedstrijd, maar rijden wel helemaal mee met de Amsterdam Dakar Challenge! We hebben vorig jaar een toyota landcruiser gekocht en die hebben we ingebouwd en Afrika ready gemaakt! Ook van buiten is hij als het goed is helemaal afrika proof: bumpers, lier, LED-bar, daktent, twee reserve wielen, krik en ga zo maar door!
Na Dakar zijn wij van plan via de west kust naar het zuiden van afrika te reizen en daarna ook het oosten. We hebben alle tijd en weten nog niet wanneer we naar huis gaan! Als kind heeft Charlotte in Zambia en Ghana gewoond dus daar gaan we sowieso ook langs!

Jullie kunnen onze voorbereidingen voor de reis naar en door Afrika volgen op facebook en instagram onder: africabywheels. Neem vooral een kijkje!
We hebben er heel veel zin in en zijn benieuwd naar jullie auto's en verhalen, en als er anderen zijn die ook verder reizen horen we dat graag!!