STUDENTENKORTING EN MEER

Wij hebben altijd al een speciale plek gehad voor studenten. Niet alleen rijden ze met passie deze low-budget challenge maar ze zijn zo heerlijk relaxt. Tasje op de achterbank, bandenspanning check en gas op de lollie. Dat is de essentie van de Amsterdam Dakar Challenge. En voor het in stand houden van ons dna en oplopende studieschulden willen we graag iets terug doen.

STUDENTENKORTING

Ben jij student en wil je met je maten eens een ander stukje wereld zien dan is dit je kans en wij helpen je er graag bij. Voor iedereen die een studentenkaart op tafel kan gooien bieden we per persoon 100 euro korting op het inschrijfgeld. Maar je kunt al starten vanaf 495 euro per persoon voor de trip van je leven, als je je inschrijft tijdens de early-bird signup periode. Meld je je daarna? Dan krijg je nog steeds 100 euro korting p.p. op het geldende inschrijftarief.Het goede nieuws is dat je met drie man op een achterbank past. We raden het niet aan, maar het is zeker een optie. Dit betekent dat je met 5 man een auto kunt bemannen en je je studentenhuis kunt uitnodigen. Na iedere tankbeurt kun je dan ook een tikkie sturen naar 4 man en dat voelt een stuk beter in je portemonnee. Tel daarbij op een gaspitje voor de dagelijkse macaroni schotel en je komt een heel eind.

stage in afrika 

Boost je CV en ervaring door na de finish nog een tijdje te blijven hangen op het oude continent. Je kunt essentiele ervaring op doen door een aantal weken te helpen bij een van de projecten die we steunen of hebben gesteund de afgelopen 15 jaar. Hier leer je een rijke cultuur kennen en doe je werkervaring op terwijl je anderen helpt. Kun je dit werk koppelen aan een officiele stageplek dan scoor je ook meteen punten voor je studie. Wij helpen je graag met het vinden van een stageplek bij één van de stichtingen die actief zijn in Gambia. Stuur een email en wij kunnen je in contact brengen met de juiste mensen.