Amsterdam Dakar Challenge

Dit is het ultieme excuus om eens los te gaan, de wereld van een andere kant te zien en de deur met een goede reden voorlopig achter je dicht te trekken.
Het is tijd voor de klassieker onder de roadtrips.

Startdata
2 november 2019
7 maart en 7 november 2020

Girls can do anything

Traditioneel rijden er meer mannen dan vrouwen mee in de Amsterdam Dakar Challenge. Dit jaar roepen we vrouwen op om óók in te stappen en hiermee de meiden in Gambia te steunen. Hoe dan? We steunen meisjes die eigenlijk net voor de finish toch hun school niet af kunnen maken, door welke omstandigheden dan ook. Want 'Girls can do anything' is voor meisjes in Gambia die hun diploma niet hebben, helaas nog een loze kreet. Maar er is natuurlijk enorm veel te winnen op dit terrein! Daarom zetten we ons in voor de scholing van meisjes in Gambia,  immers, met een diploma op zak kunnen ze gaan bouwen aan de eigen toekomst. Particulieren kunnen binnenkort doneren via de teampagina's. Bedrijven die willen helpen doen dat via onze stichting, neem hiervoor contact met ons op.Sign-up voor 2019 of 2020

THRILLSEEKERS, WE'VE GOT NEWS!

In november van dit jaar vertrekken we gewoon weer naar Dakar en jij kunt nog mee. Check out de  opties die je hebt onder INSCHRIJVEN, want je kunt zelf kiezen of je in maart of november deze 'once in a lifetime' trip aftikt.