Adopt A Hero


In de vorige edities van de Amsterdam Dakar Challenge is geld ingezameld voor het goede doel via de opbrengsten van de veiling en uiteraard fundraising van de teams zelf. De teams halen werkelijk alles uit de kast om fondsen op te halen voor het project waarvoor ze de Sahara trotseren. Dit alles naast de lange nachten waarbij ze aan hun bolides sleutelen.

Volg jij jouw favoriete team, dan heb je de kans om hen te steunen in het werven van fondsen! De Stichting Challenge For Charity Foundation (CFCF) - die gekoppeld is aan de Amsterdam Dakar Challenge - biedt de actie ADOPT A HERO aan. De stichting is in het leven geroepen om de opgehaalde fondsen 1 op 1 door te zetten naar de stichtingen waarvoor de teams rijden. Tot voor kort had de stichting CFCF de ANBI status, waardoor de giften belasting aftrekbaar waren. Vanaf 1 juli 2014 geldt dat niet meer. Nog steeds kan er via ADOPT A HERO  een team en bijbehorend project gesteund worden, maar belangrijk is dat dit niet langer aftrekbaar is bij de belastingdienst. Wil je dat jouw donatie wel aftrekbaar is, stort dan het bedrag rechtstreeks op de rekening van de betreffende stichting. Wanneer de stichting de ANBI status heeft, is je donatie aftrekbaar voor de belasting.

ADOPT A HERO
Dit is een mooie actie waardoor de teams extra geld kunnen ophalen voor hun goede doel. Bovendien kun jij op een vrij eenvoudige manier ook het project steunen waarvoor jullie jongens en meiden rijden. Naar schatting hebben de donaties de afgelopen jaren de 4 miljoen euro al ruim overschreden. Dit alles nog naast de goederen die zijn verstuurd en de teams die hebben geinvesteerd in lokale bedrijven. Maar we gaan verder en jij kunt daarbij helpen.

Ben jij enthousiast geworden over het project van jouw team, wil je ze verrassen of heb je genoeg van hun bedeltocht tijdens verjaardagen? Dan is dit je kans om in een handomdraai een donatie te regelen!

Hoe adopteer jij jouw helden?
Dit is erg eenvoudig. het formulier kun je opvragen via een email naar info@amsterdamdakar.com. Op het formulier kun je het bedrag aangeven dat je doneert en het team dat je steunt. Als het team bekend is weten wij automatisch wat het project is waarvoor het team rijdt.

Zodra het machtigingsformulier is ingevuld kun je het scannen en mailen naar: info@amsterdamdakar.com
 

Stichting Challenge for Charity Foundation
Postbus 13033
3507LA Utrecht

Zodra jouw getekende machtigingsformulier binnen is nemen we het in file en wachten tot het team Dakar heeft gehaald. Hierna zal de stichting starten met de incasso. Alle donaties worden 1 op 1 overgeschreven op de stichting die wordt ondersteund door het team dat jij hebt gekozen. Zoals hierboven omschreven geldt dat donaties via Adopt a Hero niet meer belastingaftrekbaar zijn per 1 juli 2014. 

Extra Informatie
Nog niet helemaal duidelijk? Stuur een mail naar info@amsterdamdakar.com of bel ons op +31 (0)30 276 16 01
 Schrijf je in
  

3.000.000 and counting

Sponsoren
 Avery Dennison
Info
Nog 29 dagen tot de volgende Challenge
Shop Meer Challenges Bombai Challenge Red Sea Challenge
 
CHALLENGE CLUB

Postbus 13033 | 3507 LA Utrecht
T. 030-2761601 | F. 030-2710325
E. info@amsterdamdakar.com
DISCLAIMER


Design Gewest13 & realisatie Webunity